torstai 17. joulukuuta 2009

Kööpenhaminan ilmastokokous, silkkaa teatteria ja pelleilyä!!!

Ennen ilmastokokousta ajattelin kirjoittaa ikään kuin ennakkoon, ennustaen mitä tuleman pitää.
Se on aika helppoa, täytyy vain muistella mitä poliitikot ovat aiemmin tehneet, sisä- ja ulkopolitiikassa sekä näissä ”globaaleissa kysymyksissä ja sopimuksissa.
Eli se menee suurin piirtein näin, että ensin neuvotellaan ja kärjistetään, jotta saadaan vikutelma että tosissaan tässä ollaan. Marssitaan vaikka välillä ulos salista, vakuuttaakseen omia sanoja.
Sitten alkaa lehmän kauppojen teko, ja vakuutellaan, että tämä lehmänkauppa olisi parempi kuin ei mitään.
Teatteria mikä teatteria.
Samoin vielä ehdin ennustaa, että USA ei tule, niin kuin ei ennenkään ratifioimaan yhtään mitään.
USA, ylimielinen oma itsensä. Suurin ilmastoon paskantaja.
Hyvä on, hyvä on Kiina toinen, jopa pahempi. Ei se silti yhtään helpota.
Meillä ei ole vaihtoehtoja, aikaa ei paljon ole korjata. Kapitalismi ei sitä tule tekemään, koska ei tule luopumaan voitoistansa, ei jatkuvasta kasvusta, ei tavaratuotannon jatkuvasta lisäämisestä.
Kapitalismi tulee edelleen kehittämään yhä uusia turhakkeita, joita meille tavallisille tossunkuluttajille markkinoidaan (uskotellaan) se olevan meille välttämättömiä.
Vastavoima, esim.vihreät ovat myyneet sielunsa itse pääpelsepuupille (lue kokoomus) pahimmin Suomessa. Sieltä ei ole tulossa helpotusta. Vai mitä vihreät, oletteko saaneet aikaan ydinvoimaloiden rakentamisista luopumisen, vai oletteko ihan tukemassa uusien voimaloiden rakentamispäätöksissä?
Ei sen paremmin kuin sosiaalisissa yhdessäkään kysymyksessä?
Mihin teitä vihreät tarvitaan? On vasemmistokin osannut samaa politiikkaa harrastaa, takki vain nurin päin päälle, ja kas kukaan ei tunne…”Takki nurinpäin voi tehdä kaikkee kivaa porvareiden sylkyssä…”.
Porvarit kun lupasivat hyväpalkkaisia virkoja sulle mulle periaatteella, ja puolue saa lisää rahnaa milloin millekin organisaatiolle jne…
Vasemmisto ja vihreät, se on korruptiota, se on siis tuhmaa, ei kilttiä…
Jaaha taas parjaan porvareita porvarillisuudesta ja vasemmistoa selkärangattomuudesta.
Mutta siitä on kyse. Jos työväenliike ei missään, eikä millään muotoa saa aikaiseksi muutosvoimia joka on se joukkovoima, pelaa vain omaa peliä, ajatellen vain omaa etua, porvareiden tapaan, ei mitään muutosta ole odotettavissa.
Obama, joka puhuu paljon mutta ei sano mitään, sai Nobelin. Ihan puhumalla. Juuri samalla kuin pörssikeinottelijat odotusarvoilla (johdannaiset), saatiin uskomaan taas kerran ihmeisiin, ja kurssit nousivat. Mutta kupla puhkesi. Niin käy Obamallekin. Ei pelkkä odotusarvo vie pitkälle.
Ja itse asiassa vaikka Afganistan, joukkojen määrää on kasvatettu 2x suuremmaksi. Siellä tulee olemaan Obaman päätöksellä 200 000 sotilasta 100 000 sotilaan sijasta. Vekkulia, puhutaan rauhasta, niin kuin Ahtisaari, ja samalla ei kun lisää sotaa ja sotilaita. Ahtisaarikin oikein suurin kirjaimin neuvoi Suomea liittymään USA:n johtamaan rosvo-organisaatioon Natoon.
Sota muuten liittyy ilmastoasiaan oikein kiinteästi. Joku kumminkin ei ymmärrä yhteyttä.
Onko kenellekään tullut mieleen paljonko saastuttaa aseiden valmistus?
Entäpä itse sodat? Niissä ilmastoasiat eivät tule edes mieleen. Ja sodat ovat yksiä pahimpia saastuttajia.
Ja ne rahat mitkä sotateollisuuteen ja sotimiseen ja varusteluun hakataan, on ne niin suuria summia, että ilmastoasia tai ongelmat paremminkin, ratkaistaisiin kertaheitolla, ja köyhyys poistettaisiin koko maailmasta kokonaan.
Köyhyys on iso saastuttaja sekin. Miettikäähän sitä ihan keskenänne. Vaikeata sen ei pitäisi olla ymmärtää.
Meidän on aika luopua. Meidän on aika luopua kuluttamisesta. Hankitaan vain se mitä tarvitaan. Ei enempää.
Ihminen tarvitsee itse asiassa hyvin vähän. Porvarit ovat jyrkästi eri mieltä.
Ilmastoasia onkin siis yhteiskuntasuhteiden kysymys, omistamisen kysymys, tai omistamattomuuden kysymys, ihan kuinka vaan.
Omistamiskysymys ratkaisee itse asiassa ilmastokysymyksen, köyhyyden, sodat, eriarvoisuuden ihan kaiken inhimillisen siis.
Kenenkään ei tarvitse olla rikas mutta jokaisen tarvitsee tulla toimeen.
Tähän ei porvarit suostu, siksipä ilmastokysymykset eivät ratkea kuin yhteiskuntajärjestelmän muutos sosialismiin… näin se vaan on veljet ja siskot!!!!