lauantai 20. marraskuuta 2010

Suomi oli se, joka kaivoi verta nenästään toisessa maailmansodassa, joka puolensa oli valinnut Saksan rinnalla.

Mitään merkkejä ja todisteita ei ollut Stalinin hyökkäysaikeista.
Miten olisikaan, kun samaan aikaan teurasti omaa ammattisotilaskuntaansa...
Sitä vastoin Saksa yhdessä valkoisten kanssa oli jo 1918 "voitettu" punaiset ja aloitettu järkyttävä työväen teurastus ja keskitysleiritoiminta.
Tiiviit olivat tämän suurvallan (Saksa) kanssa yhteistoiminta, joka vain edelleen tiivistyi Hitlerin noustessa valtaan 1933.
Neuvostoliitto olisi ollut täysin pihalla eli ei ajan tasalla jos epäluulot suomen touhuja kohtaan ei olisi herännyt.
Siksi juuri nämä Suomen touhut pani Neuvostoliiton ehdottamaan rajan siirtoa Leningradista kauemmaksi (tuolloin tykinkantaman päässä noin 30km).
Ei ole tietenkään yksioikoisesti kyse siitä että Suomi olisi yksin syyllinen tai Saksa tai kukaan muukaan, vaan kyse on kokonaisuudesta.
Suomen porvariston tapa on ollut se, että tieto on sirpaleista josta sitä kokonaiskuvaa on vaikea hahmottaa. Samoin kuin porvareiden tapa kääntää asiat täysin päälaelleen.
Juuri porvareille on vaikeaa käsitellä vieläkään omaa toimintaansa toisessa maailmansodassa objektiivisesti.
Saanen vielä huomauttaa, että Euroopassa tuolloin yleisesti pidettiin Suomea Saksan liittolaisen ja fasistisena maana…kun kaivaa vanhoja eurooppalaisia lehtiä tuolta ajalta, mitä sodasta ja myös Suomesta kirjoiteltiin.

23.10.10 Aamulehdessä on juttu Matti Mörttisen analyysistä kirjaan: Markku Kuisma "Sodasta syntynyt".
On koko ajan ollut kyse siitä, että taustalla on ollut Suomessakin suurpääomapiirit, mistä Markku Kuisma kirjassaan puhuu.
Suurpääomien etujen säilyttämien on se kaikkein tärkein ja syvin syy oikeastaan kaikkiin kapitalismissa esiintyviin ilmiöihin
Suomen itsenäisyyskin oli aikoinaan ollut vaikeaa juuri suurpääomapiirien vastustuksen vuoksi.
Suurpääomapiirejä niin tänään kuin aina ennenkin edustaa suurpääomapiirien ostama oikeisto.
Tämän ei pitäisi olla niin vaikeaa mutta niin vain näkyy olevan...siis käsittää kansan, jonka ajatusmaailmaa oikeisto on vuosikymmenet manipuloinut...
Kansa luulee kapitalismin olevan vapautta, ja jopa siten puolustaa sitä kapitalismia, kuten täälläkin voimme sen (valitettavasti) nähdä, vastaavasti sosialismi suurpääomien propagandan tuloksena kansa näkee epädemokraattisena diktatuurina, joka juuri täysin on päinvastoin.
Kapitalismi on vain ja ainoastaan rahan vapautta, suurpääomien vapautta, mutta ei kansan vapautta eikä demokratiaa.
Nato on kapitalismin vahvin väkivaltakoneisto, jonka tarkoitus on juuri se, säilyttää suurpääomien edut, puolustaa niitä, ei minkään eikä kenenkään muun.
Näettehän miten Nato on entisissä sos.maissa Euroopassa…jokainen voi ymmärtää sen, että varmistamassa, ettei nämä maat palaa sosialismiin takaisin, huomtessaan tuleensa kusetetuksi.
Tyytymättömyys sen kuin vain lisääntyy näissä entisissä sos.maissa ja haikailu takaisin sosialismiin…
Tämän siis tulee estämään Nato!!!!
Sitä se on se ... "puolustusliitto"...
Sotii koko ajan monessakin maassa.
Nämä sodat on perusteltava jotenkin, sitä varten tarvitaan "vihollinen" ja se on esim.islam ja heidän terrorismi, kun aiemmin yksinomaan se oli sosialismi.
Kun sosialismi lakkasi olemasta, Varsovan liitto lakkasi, Naton olemassa olo oli perusteltava jotenkin uudella tavalla...
Katsokaa sitä paitsi karttaa, kuinka Nato on sananmukaisesti saartanut Venäjän…
Uskokaa vaan huviksenne, kapitalismi ei häikäile yhtään mitään. Ihmishenki on kapitalismissa rahassa mitattavaa, ei muuta.
Jos muistatte ja olette pohtineet, kuoliko ihmisiä, valuiko veri, kun sos.maissa siirryttiin takaisin epäoikeudenmukaiseen kapitalismiin (jota laajasti entisten sos.maiden ihmiset katuvat)?
Ei valunut, aseita ei käytetty, ihmisiä ei murhattu, kuten kapitalismi tekee joka ikinen päivä ”puolustaessaan” suurpääomien etuja maailmalla.
Miettikäähän sitä!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti